Tytuł
Dawne i współczesne tradycje kulinarne w Polsce i Chorwacji : projekt polsko-chorwacki - Podobieństwa i różnice kuchni polskiej i chorwackiej na przykładzie Regionu Latowickiego na Mazowszu w Polsce i Regionu Zagorja w Chorwacji
Ocena
Autor
Gajowniczek, Zygmunt Tomasz (1974- ),Cesarec, Jadranka,Košutić, Marijana
Data wydania
2013
Wydawnictwo
Wielgolas ; Hum na Sutli : Urząd Gminy, 2013
Seria/cykl wyd.
Link do OPAC
Opis
Dawne i współczesne tradycje kulinarne w Polsce i Chorwacji : projekt polsko-chorwacki - Podobieństwa i różnice kuchni polskiej i chorwackiej na przykładzie Regionu Latowickiego na Mazowszu w Polsce i Regionu Zagorja w Chorwacji / [część pol. Zygmunt Tomasz Gajowniczek, część chorw. Jadranka Cesarec, Marijana Košutić]. - Wielgolas ; Hum na Sutli : Urząd Gminy, 2013.
Zaloguj się, żeby dodać recenzję.