Tytuł
Zastosowanie lnu i insuliny w żywieniu i żywności : współczesne tendencje w produkcji żywności na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich : [materiały z 5 Międzynarodowej Konferencji Naukowej, Lublin - Suciec, 30 maj - 1 czerwiec 2012 : monografie i streszczenia prac
Ocena
Autor
Czech, Anna. Red,Klebaniuk, Renata. Red
Data wydania
2012
Wydawnictwo
Zbydniów : "Progress", 2012
Seria/cykl wyd.
Link do OPAC
Opis
Zastosowanie lnu i insuliny w żywieniu i żywności : współczesne tendencje w produkcji żywności na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich : [materiały z 5 Międzynarodowej Konferencji Naukowej, Lublin - Suciec, 30 maj - 1 czerwiec 2012 : monografie i streszczenia prac / pod red. Anny Czech i Renaty Klebaniuk] ; Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "Progress" w Dzierdziówce. - Zbydniów : "Progress", 2012.
Zaloguj się, żeby dodać recenzję.